Main menu
United-Kingdom-iconRomania-Flag-icon

romfracht new

 


Romfracht in cateva cuvinte

 

 

Cu o experienta de 18 ani in domeniu, Romfracht furnizeaza atat servicii de transport rutier, transport maritim si transport aerian in conditii de maxima siguranta, promptitudine si calitate, cat si produse de cea mai inalta calitate, precum fibrele pentru ranforsarea betonului sau produsele ecologice Realco.

Atunci cand alegi sa fii partener Romfracht, alegi sa beneficiezi de:

Profesionalism. Echipa noastra de specialisti este mereu orientata catre satisfacerea nevoilor clientilor.
Siguranta. Colaboram cu experti care se ocupa de asigurarea marfurilor transportate, iar furnizorii sunt alesi in functie de nivelul promptitudinii si al securitatii serviciilor oferite.
Calitate. Reusim sa oferim cele mai bune servicii si produse clientilor nostri prin folosirea ultimelor tehnologii in domeniu.

Durabilitate. Prin serviciile oferite reusim sa stabilim relatii de durata intre noi si clientii nostri.

 

Inceputurile Romfracht


Romfracht a fost infiintata in anul 1996 de Vladimir Mitroi, actualmente presedinte al companiei.
Obiectul principal de activitate al firmei l-au constituit expeditiile internationale de marfuri. Cu un capital mic si resurse limitate, firma furniza transporturi catre putine destinatii. Printre acestea se numarau Franta, Italia si Germania.
Datorita managementului eficient si a orientarii catre client a echipei operationale , firma isi dezvolta si diversifica gama de servicii si se capitalizeaza. 
Astfel, Romfracht isi extinde domeniul de activitate in sfera de import-export, pentru ca numai cativa ani mai tarziu, in 2007, sa mai adauge un nou segment de piata: Romfracht incepe sa comercializeze fibre de otel si de polipropilena pentru ranforsarea betonului.

Datorita rezultatelor bune obtinute in acest sector, in anul 2011 a fost inaugurata prima linie de productie proprie.

In prezent, Romfracht este cel mai important producator de fibre metalice din Romania, cu o capacitate de 2.800 de tone lunar.
In 2012 este lansat RomFribremix, un compus revolutionar pe piata din Romania, ce cuprinde fibre metalice si fibre de polipropilena. Acesta este o alternativa mai usor de utilizat pentru ranforsarea betonului.


Romfracht astazi


Situat intr-o zona industriala usor accesibila, sediul se intinde pe nu mai putin de 24.000m2 de teren, dintre care 8.300 sunt construiti. Cladirea principala de birouri are 1.600m2, la care se adauga depozite de logistica, birouri secundare si fabrici care sa intind pe aproape 7.000m2
Acest spatiu este folosit in beneficiul clientilor, pentru care compania asigura atat servicii de transport international, logistica si distributie interna, cat si produse ce cea mai inalta calitate. Depozitele sunt prevazute cu rampe de incarcare si cu rafturi pentru depozitarea pe verticala a marfurilor paletizate. In depozitele noastre capacitatea de stocare pe rafturi este de 1200 de paleti. 
In prezent, echipa Romfracht numara peste 80 de angajati, dintre care 45 se ocupa de expeditii internationale, iar restul activeaza in celelalte ramuri de activitate ale companiei.
Un loc important in cadrul companiei Romfracht ocupa productia fibrelor de otel si polipropilena pentru ranforsarea betonului. In portofoliul companiei se regasesc constructii pentru aeroporturi, platforme industriale, fabrici si supermarketuri.

 

Subdivizii Romfracht

 

Romfracht se ocupa cu:


- Expeditii in transporturi internationale de marfuri si logistica;
- Productia si distributia de fibre de otel si polipropilena. 
- Importul si distributia produselor Realco pentru curatenia prin enzime naturale a locuintelor si a spatiilor comerciale.

Domeniu de aplicare

87fa010edc17acf63f9313a1d90cfb7a

Fibrele inlocuiesc tot ce inseamna armarea clasica cu otel beton, plasa sudata, ori fibre metalice. Datorita faptului ca e o tehnologie reltiv noua, aduce ca prim scop, reducerea cheltuielilor cu manopera si costuri scazute pe lucrare, datorita calitatii fibrelor de a arma dispers si volumul mic necesar fata de orice alt material. Deasemenea avantajele folosirii lor nu se opresc aici.

Trebuie sa stiti ca gama noastra mare de fibre este destinata pentru 3 mari categorii:

  • armare dispersa FORTA FERRO si FIBRA METALICA (inlocuieste plasa sudata ori otelul beton);
  • fibre pentru eliminarea microfisurilor in orice tip de betoane ECONO MONO, MIGHTY MONO , NILO MONO. Aceste fibre se preteaza foarte bine si la tencuieli;
  • fibre pentru sape (armeaza si controleaza termic) SUPER NET, ECONO NET,ULTRA NET (vorbim despre inlocuirea plasei sudate la sape de la 1cm la 10cm , si nu numai inclusiv suprabetonari).

Despre noi

baner-homepage-romfracht

ROMFRACHT in cateva cuvinte.
Cu o experienta de 18 ani in domeniu, Romfracht furnizeaza atat servicii de transport rutier, transport maritim si transport aerian in conditii de maxima siguranta, promptitudine si calitate, cat si produse de cea mai inalta calitate, precum fibrele pentru ranforsarea betonului sau produsele ecologice Realco.

Atunci cand alegi sa fii partener Romfracht, alegi sa beneficiezi de:

  • Profesionalism. Echipa noastra de specialisti in logistica internationala este mereu orientata catre satisfacerea clientilor;
  • Siguranta. Colaboram cu experti care se ocupa de siguranta transportului si de livrarea marfurilor in timpul estimat;
  • Calitate. Reusim sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri prin folosirea ultimelor tehnologii in materie de logistica si transport;
  • Durabilitate. Prin serviciile oferite reusim sa stabilim relatii de durata intre noi si clientii nostri.